Foto

Foto kommuniserer effektivt! 
Bilder står i særstilling når vi ønsker å fange og formidle et budskap til målgruppen vår. 
 
Vi kan hjelpe deg med alle typer foto, til alle flater, både trykte og digitale. La oss hjelpe deg med å fortelle din historie med bilder – om dere vil presentere menneskene og målet dere jobber mot eller bare blir mer synlige i markedsføring og salg.
Fotoikon

Fotografi av mennesker og events

Trenger du foto av alle ansatte, foto av styret eller bilder som dokumenterer events? Vi hjelper deg. I dag forventes bilder i både sosiale medier og på nettsidene dine, men for å virkelig få fram bedriftens personlighet og kultur trenger du en partner som klarer å fange nettopp dette.

Produktfoto og bilder til markedsføring 

Produktbilder er essensielt i markedsføring og e-handel. La oss håndtere produktfoto for deg og vær garantert gode og varierte produktbilder til nettbutikk og markedsføring. Fotografene våre gjennomfører fotografering i eget studio, ute hos dere eller direkte på lageret hvor varene dine ligger.  La oss vise deg hvor stor forskjell gode produktbilder kan gjøre!

Sosiale medier 

Skal du lykkes med kommunikasjon i sosiale medier kreves gode bilder og gjerne video – innleggene dine må være nyttige og engasjerende. Vi ser det kan være utfordrende å håndtere publisering i sosiale medier – man går ofte hardt ut for så å oppleve at innsatsen dabber av.

Våre flinke fotografer og innholdsprodusenter kan hjelpe deg med både bilder, video og tekst. Velg selv hva du trenger hjelp til, kanskje du vil ha noen gode ideer og forslag til en publiseringsplan?

Bildebank (DAM)

Bilder er en verdifull ressurs for de fleste bedrifter som kommuniserer, markedsfører og selger. Sannsynligheten er stor for at dere bruker bilder hver eneste dag – enten på nett, i sosiale medier eller i markedsmateriell. For at dere skal kunne lagre, organisere og strukturere digitale bildefiler ut mot dem som trenger tilgang (både interne og eksterne) trenger dere en bildebank eller DAM (Digital Asset Management)

Byråservice hjelper dere med å bygge opp bildebanken dere trenger, og vi leverer topp rangerte DAM-løsninger som tilfredsstiller alle moderne krav til sikkerhet og brukervennlighet.

Snakk med Marianne eller John Håvard

Marianne Bugge

Marianne Bugge
Grafisk designer, web og digitalkoordinator
+47 96 01 96 22
marianne@byraservice.no

John Håvard Skundberg

John Håvard Skundberg
Direktør teknologi og design
+47 41 52 85 29
jhs@byraservice.no