Et godt design fører til gode brukeropplevelser

Design er et bredt begrep, og vi hjelper deg med alt inne design, illustrasjon og kreativ prosess – til både trykte og digitale flater.
Design ikon

Vi kan hjelpe deg med

  • Visuell identitet
  • Design
  • Illustrasjon
  • Foto og bildebank
  • Webdesign
  • Redaksjonelt
  • Sosiale medier

Design av digitalt og trykt materiell

Vi jobber med design og utforming av alle typer materiell. Det kan være kommunikasjon av merkevaren din, prosjektet ditt eller selskapet – og vi vet hvordan design skal engasjerer målgruppen og samtidig være brukervennlig gjennom universell utforming.

Hver dag hjelper vi kundene våre med blant annet kampanjer, digitalt presentasjonsmateriell, dekor, skilt og foliering, profilmateriell, rollups, flagg, emballasje og pakningsdesign, materiell til kurs og konferanser, magasiner, forskningsrapporter, årsrapport og mye mer.

I tillegg til å utvikle selve designet vil vi også bistå deg i prosessen med å ta de riktige valgene om format, publisering, materialer og produksjonsmetode. Som produksjonspartner for flere av Nordens største virksomheter, ønsker vi å gi deg det lille ekstra.

 Visuell identitet i praksis

Våre dyktige designere har lang erfaring med forvaltning og utvikling av visuell identitet for større foretak, både private og offentlige. Uavhengig av om du trenger ny visuell identitet eller kanskje bare en videreutvikling av din eksisterende designmanual, kan vi hjelpe deg. Vi er opptatt av å etablere en tydelig profil du enkelt bygger videre på.

For å hjelpe deg som kunde med forvaltning av selskap og merkevare, kan vi i Byråservice tilby deg både kompetansen og verktøyene du trenger for å lykkes. Les mer om profilstyring og DAM her.

Kreativitet og workshop

Vi er kreative for deg, og gjerne med deg! Vi setter rammene for den kreative prosessen, engasjerer deg som kunde og sørger for at behovet ditt løses på optimal måte. Med høy kompetanse på design, kommunikasjon, web og brukervennlighet finner vi løsningen som er perfekt for deg.

 

Snakk med Marianne eller Marte

Marianne Bugge

Marianne Bugge
Grafisk designer, web- og digitalkoordinator
+47 96 01 96 22
marianne@byraservice.no

Marte Abrahamsen

Marte Abrahamsen
Grafisk designer, web- og digitalkoordinator
+47 48 06 23 26
marte@byraservice.no