Giveaways: 4 gode grunner for å gi bort profilprodukter på messe

Profilprodukter skaper engasjement på messe! Det er godt kjent i markedsføringsverdenen. 

Forbrukerne får et positivt inntrykk av foretaket etter å ha mottatt en gjenstand med en form for verdi, da helst med foretakets profilering. I tillegg til å forbedre forbrukernes inntrykk av foretaket, gir profileringsprodukter mange muligheter for dem som ønsker å tiltrekke seg nye kunder, skape interesse og øke salg av produkter og tjenester.

 

Her har du 4 gode grunner for å tilby besøkende på messen salgsfremmende produkter:

 

1. De øker trafikken til din stand!

En studie fra Exhibit Surveys Inc. viser at bedrifter som promoterte med giveaways ved standen sin, hadde betydelig høyere trafikk enn de som ikke tilbød gaver. Noe av det viktigste på messer er å tiltrekke seg besøkende og skape et positivt engasjement til akkurat din stand. Her bør du tilby kvalitetsprodukter som tilsvarer en form for verdi for målgruppen, slik som noe de kan benytte seg av i hverdagen.

Termoflasker med Byråservice logo

2. De hjelper besøkende å huske firmaet ditt

Noe av det viktigste for å bli husket etter en messe, er å skille seg ut fra de andre deltakerene. En studie fra Georgia Southern University viser at hele 71% av besøkende som mottok profilprodukter på messe, husker navnet på bedriften som ga dem produktet.

Paraply med Byråservice logo

3. De styrker din bedrifts image

Når vi mottar gaver, små og store, gir det oss en god følelse, og en positiv assosiasjon til giveren. Studier viser altså at giveaways øker forbrukernes positive oppmerksomhet relatert til bedriften. Dette ser man spesielt viktigheten av når forbrukere skal velge hvem de vil kjøpe en vare eller tjeneste av.

Byråservice nøkkelbånd

4. Mennesker trekkes mot det visuelle

De som jobber med salg, vet at en visuell presentasjon og innpakning er vel så viktig som det faktiske produktet som selges. Dette gjelder for både messevegger og produkter man gir bort til besøkende. Trekk oppmerksomhet til din stand med riktig design og kvalitet på messemateriellet ditt.

Rollup på messe

For å lykkes og skille seg ut på messe, er det nødvendig med profesjonelt utformet messemateriell som fanger oppmerksomheten til potensielle kunder og samarbeidspartnere.

Vi vil oppmuntre deg til å vurdere våre dyktige og erfarne designere til å hjelpe deg med å skape messemateriell som gir deg et konkurransefortrinn. Alt fra bannere, rollups, messevegger, stand, displayoppsetter og giveaways som får besøkende til å huske deg.

Ved å stole på vårt team av eksperter, kan du være trygg på at hvert element av ditt messemateriell blir designet med presisjon, kreativitet og profesjonalitet. Vi forstår viktigheten av å skape en minneverdig opplevelse for besøkende på messen, og vi er dedikert til å hjelpe deg med å oppnå akkurat det. Kontakt oss i dag for å diskutere dine behov og få en skreddersydd løsning som passer perfekt for din virksomhet.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Relaterte artikler